Friday, November 12, 2010

penangan RM10

3 dara baru pulang dari exam,,masing masing kelaparan yang melampau,,al maklum la last paper,,hempas pulas la kan,,hihi

G1 : jom weyh makan dulu

G2 : hoho aku pon memang lapo neh,,yuk2,,tapi aku tak bawak duet meyh,,mau baya dgn apa ?

G3 : haiyaaa sama la ngan aku,,maleh da nak turun kalo naek bilik ni,,sob sob

G1 : relax der,,aku ada duet ni,,(sengih hingga menampakkan barisan giginya yang bley tahan cantek)

G2 & G3 : brapa ada ?

G1 : em em,,RM10 je (sambil melepaskan tawa besarnya),,tapi tak pe,,cukup ni,,makan catu catu eh,,kihkih

kat kaunter bayaran,,

G1 : kira bang,,

G3 : jangan lebey RM10 bang,,kami ada banyak ni je,,hee

abg cafe : haha,,cukup ni cukup,,nah balance RM1.60

dengan balance tu,,pikir lah mau beli air apa,,last last 3 gelas air kosong jadi santapan,,ngee~

tenkss kawan sebab RM10 tu kami dapat makan sama sama,,walaupun saket perut gelak sebelum p beli makanan tapi sweet sgt,,HAHA!

kesah RM10 lagi,,di panggung wayang,,

akak keling : 5 orang ye ?

adek keling : ye kak,,5 orang,,so 5 seat lah ye

akak keling : akak tao lah,,tak kan nak bagi korang share seat lak kot,,haihhh (muka bengang)

adek keling : haa seat yg kat situ kak (sambil tunjuk ke screen komputer)

akak keling : okay semua RM90 je,,

adek keling : HAH ?? (terkejut tapi kuarkan gak duet dari purse,,cukup RM90 bila tambah dengan duet singgit singgit)

akak keling : RM10 g dik

adek keling terpinga pinga tapi kuarkan gak RM10 bagi kat akak tu,,da abes tgk muvee yang tak best tu,,baru la realize dia kena tipu RM10 dengan akak keling tu,,dasar keling! bila kata keling mara,,ishhh~!

p/s : RM10 membawa padah,,woot~!

4 comments:

  1. hahahaha... len x bwk rm20.. bru xpadah... ngeeeeee....

    ReplyDelete
  2. ko la adek keling 2.. wrne kulit da same da.. haha

    ReplyDelete
  3. hahah. klu tade wet. kol jee abg ijan. haha

    ReplyDelete